keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Arki vie ja minä vikisen...








Itselleni tyypilliseen tapaan  intoudun aina tulisesti jostakin.

 Kesän levättyäni alkoi syksyn ja arjen myötä pyörimään omat rakkaast harratukset ja toimet. Kesän olin päättänyt keskittyä kodinympärille ja puutarhani kunnostamiseen.

Tällä hetkellä illat riittävät juuri ja juuri liikuntaan, salibandyn ympärille ja lepäämiseen. Flunssa ei meinaa hellittää otettaan, joten väsymys tulee helposti.

Salibandyseurassa on paljon asioita  meneillään ja niiden kimpussa ajatukset pyörii.

Liikunta on aina ollut suuri intohimoni. Mutta hankaluuteni on siinä, että liika on liikaa. Ja ajoittain mopo on karannut käsistä ja sen uupumuksen myötä pakollisia taukoja tullut.

Tänä syksynä olen koettanut elää kehoni ehdoilla ja vaihdella lajeja. Valikossa on ollut astangajoogaa,YIN-joogaa, kuntosalia, lenkkejä ja cyclingtunteja. Valikkoa lajeihin löytyy enemmänkin , sillä käyn kahdella eri liikunta- ja hyvinvointi salilla.

Ruokavalion muutoksessa on ollut apuna personaltraineri ja laihduttajien supersyntiä, liian vähäistä kalorimäärää pyritty nostamaan.
 Syksy on ollut rankka, pitkittyneen flunssan vuoksi. Viimeisin antibioottikuuri vei kokonaan ruokahalut. Opettelua on vaatinut iltaruokailujen säännönmukaisuus, pienet ateriavälit. Opettelen siis edelleen.

Sisustus ja muut jutut odottavat siis vapaata aikaa ja inspistä. Mutta joulu tulee sieltä ja tiedän niidenkin asioiden vievän mennessään. Puutarhankin syyskuvioit ovat tekemättä.

Mutta en aijo siitäkään nyt tuntea syyllisyysksiä, ehdin tai en.
Tänään vie itseni lempeään joogasaliin, kynttilän valoon ja infrapunalämmittimien alle, pitkään 90:n minuutin syvävenyttelyyn, YIN-joogaan. Pieni pala taivasta, nirvanaa aukeaa hetkeksi.

Suloisia iltatunnelmia kaikille <3

Mari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.