keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

DIY pussukkalaukku pitsiliina koristeella





Viikko sitten ,lomamatkalla Keski-Suomessa kävin paikallisessa käsityöliikkeessä ja siellä oli kauniita pieniä olkalaukkuja. Ajattelin sen olevan mukava ja kaunis arjen suloistuttaja. Mutta enhän sitä siitä ostanut vaan ajatus lähti vaarallisille vesille..."Kylllä minä tuollaisen osaan tehdä".

Matkalla löytyikin pieniä virkattuja liinoja kirpparilta ja muistin kotona olevan Ivana Helsinki merkkisen pussukan. Muistin siinä olevan myös ikävä metallinen hihna joka nakertaa kiinni niskavilloihin. Mutta ei hätää, käyttämättämästä puhelinpussukasta sain hyvän hihnan lainaan tähän pussukkaan.

Ompelu olikikin sitten tuskainen taival. Pussin kangas ei ollut kaiken pehmeimpää ja en viitsinyt sisään pistellä montaakaan tikkausta näkyviin vuoreen.

Päätin ensi kerralla olevan varoituskellojen paikka, jos mieleen pälähtää lause..."tuon teen itsekkin nopeasti" :D :D
Tälläinen siitä sitten tuli.

DIY pitsipussukka

pussukukka
pitsiliina(liinoja)

Ompele pussukan päälle tai kulmaan pitsiliinaa.

Kävin myös etsimässä yksiväristä pussukkaa laukkua varten. Ei löytynyt. Katsoin myös askarteluliikkeestä noita pussukan avausmekanismeja jos olisin ommellut itselle pussukan. En vielä alkanut siihen hommaan.
Helmien talo opettaa: peruskukkaro

Tänään kävin Simpeleellä Iloisen Pässäin puodilla ja siellä oli todella, todella kauniita pitsipussukoita. Tuuni&Loru-nimiseltä valmistajalta. Laitan tähän linkin ,josta voitte niitä ihastella.

http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/3766008-pitsi-laukku




Lomareissulla käytiin Witikkalan kartanossa ja nämä ihanuudet kotiutin itselleni. Pitsiliina Lenen Bjerren , Creamin Pitsitoppi ja Durancen silitysvettä. Vähän mutta hyvää eikö niin...

Loma jatkuu vielä :)

Mari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.