sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kunnon sunnuntaisapuskaa, Igorin kana





Työkavereiden kera tulee puhuttua tauoilla ja ruokatunnilla kaikenlaista elämästä. Mutta yksi suurista aiheista on ruoka. Niistä kesksuteluista syntyneistä idoista suuri kiitos maailmakaikkeudelle.
 Ihanat työkaverit, ihanat keskustelut.

Viime viikon saldona on tämä Igorin kanan-ohje.
Alkuperäisin Peggyn punaiseta keittiöstä-nimisestä blogista.  Työkaverini oli koemaistanut tämän ja kehui ruokaa. Siitäpä näpsäkästi viikonlopun ruokaohjetta.

Totta... ohje on jo pyörinyt muutaman vuoden blogeissa.Mutta myöhäistä ei ole vieläkään kokeilla :D



Igorin kana

kanafileitä
punainen ja keltainen paprika
sipulia
valkosipulia 
tomattipyrettä
3 purkkia smetanaa
suolakurkkua
2 kpl kananliemikuutiota
2dl vettä
suolaa ja sokeria 
pippuria
(persiljaa)

Suikaloi paprikat ja sipuli. Kuulota öljyssä. Lisää tomaattipyrettä ja valkosipulia sekä kananliemikuutiot. Lisäsin 2dl vettä myöskin. Laita kastikkeeseen suola, sokeri ja mausteet. paista kanafileet ja pieni ne isommiksi suikaleiksi.

Laita uunipottiin kana ja kastike sekä lisää suolakurkut sekaan.
Uunissa 175 astetta ja n.30 minuutti.

Lisukkeeksi keitä perunat tai riisiä. Minä keitin riisiä.

Alla linkki alkuperäiseen ohjeeseen.






 Valitettavasti annoksesta ei nyt ole vielä kuvaa.
Muutama muukin ruokaidea pyörii päässä. Niistä sitten seuraavalla kerralla.

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.