Vähintään kerran viikossa leivottu pullaa ja sämpylöitä.
Mutta on ne vaan tuoreena niin hyviä.
Kokeilin ensimmäistä kertaa maa-artisokkasosekeittoa.
Ohje ruokablogista kirjoitettu, en vaan nyt muista mistä.
Maa-artisokkakeitto Antto
Melasniemen tapaan
Julkaistu mondo
ruoka&Viini-lehdessä 11/11
pieni alkupalakeitto
kolmelle-neljälle (neljälle keittäisin pikkuisen isomman satsin, on nimittäin
petollisen hyvää)
500 g maa-artisokkia
2 dl kermaa
4 dl maitoa (varaa hiukan enemmän, jotta voit tarvittaessa ohentaa keittoa)
suolaa
valkopippuria
2 dl kermaa
4 dl maitoa (varaa hiukan enemmän, jotta voit tarvittaessa ohentaa keittoa)
suolaa
valkopippuria
1. Kuori ja paloittele
maa-artisokat.
2. Laita kattilaan maito ja
kerma. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää maa-artisokat ja keitä, kunnes
ne ovat kypsiä.
3. Soseuta samettisen sileäksi.
Lisää tarvittaessa maitoa, jos keitto on liian paksu.
Läheisestä askarteluliikkeestä löysin ihastuttavan sinkkivadin ja tuunasin lasipurkkiin jalkakylpysuolan. Purkin koristelin pienellä pitsinauhalla. Heti oli kauniimpi jalkakylpyhetki :)
Nämä esikot ovat kuin pieni kaunis
aurinko olohuoneessa.
-Mari-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.