tiistai 28. tammikuuta 2014

 Vihdoinkin aurinkoa ja pakkasta. Mieli piristyy heti. Kuvasin hetken työpäivän jälkeen pihalla talvea.
Lunta on edellisiin vuosiin nähden ripsaus vaan.
Pihallamme käy Herra Jänis tai Rva Rusakko vierailulla joka päivä. Pariin paikkaan se on tehnyt polut itseään varten.
Grillikatoksen seinälle tuli omenapuun oksista kaunis varjo.Hmmm mulle tuli siitä kesäinen fiilis.
Liikunta on taas vienyt kokonaan mukaansa.Syksyllä vaihdoin salia ja enkä kotiutunut uudelle. Syksy meni hakiessa fiilistä ja motivaatiota. Liikuttua tuli muutamia tunteja viikossa. Käyn siis Les Millsin ohjatuilla tunneilla, spinningtunneilla ja Astangajoogassa.Mutta nyt vuoden vaihteessa palasin omalle salille liikkumaan. Ihanaa, ihan kuin kotiin olisin palannut.Saman salin fitnessjäsenyys on ollut jo vuosikausia ja tästä syksystä opittuna, on tulevaisuudessakin.

 Viikonloput täyttyvät pojan SM-tasolla pelattavasta salibandysarjan pelimatkoista tai kotipeleistä. Viikot tietenkin harkoista ja muusta urheilusta.Meillä vanhemmat ovat isolla joukolla mukana joukkueen tekemisissä. Myös vanhemmat pelaavat  omalla vuorolla kerran viikossa...säbää...

Meidän tavallisimmat ja ristiriitaa aiheuttavat sisustuselementit näkyvät keskikuvassa...heheh...niitä on joka paikassa. Kummallisia pesiytyjiä. Mailat ja pallot. Taitavat olla ainut väriläiskä meidän valko-mustassa kodissa.Mutta nyt on mentävä saunaan ja ajoissa nukkumaan. Sitäkin olen alkanut harjoittelemaan ,ajoissa nukkumaan käymistä. Liittyy tämän kevään elämäntapa muutoksiin.
Mielenrauhaa kiireiseen viikkoon kaikille...ooommmm...

-Mari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.