Myski- ja kesäkurpitsaa löytyi kellarista.
Alkuviikon eväsruokana siis sosesoppaa.
Paahdettu myskikurpitsasosesoppa
myskikurpitsanpuolikas
kesäkurpitsan puolikas
vettä n.5dl
kanalientä
koskenlaskija sulatejuustoa vajaa puolipakettia
Kuori ja paloittele myskikurpitsa sekä kesäkurpitsa. Laita leivinpaperille myskikurpitsan palaset uunivuokaan. Hieman öljyä ja suolaa päälle ja uuniin paahtumaan. Tämän vaiheen voi myös jättää pois.
Kattilaan vettä kiehumaan ja sinne kurpitsanpalaset, myski-sekä kesäkurpitsa. Lisää paloina Koskenlaskijasulatejuusto. Anna keiton porista niin kauan, että kurpitsapalat ovat pehmeät.
Soseuta ja nauti.
Kasvisversio on ilman kanalientä ja vege ilman juustoa. Käyttäkää itsellenne sopivia korvaavia ainesosia.
Kanaliemi antaa sosesoppaan hieman kirpeää makua.
Kaunis keltainen väri ilahduttaa sataisenakin päivänä.
Mari
Näyttää niin herkulliselta keitolta!
VastaaPoistaMukavaa illan jatkoa!
Hei Sarin kotona. Keitto on todella herkullista. Kannattaa tehdä ja maistella. Mukavaa kesän jatkoa sinulle!
Poista