sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Portaanpieleen syysasetelmat



Hyvää sunnuntaiaamun rauhaa.

Perjantaisen työohjausreissun päälle piipahdettiin työkavereiden kanssa Plantagenissa. Täsmäostoksilla. Ajatus syysasetelmasta portailla oli selkeänä kuvana mielessä ja matkaan lähti callunaa, kanervaa, irlanninnummikanervaa ja koristekaalia sitä toteuttamaan.




Asetelmaa laittaessa lisäsin vielä sienireissuslta metsästä tuomaani liekoa ja pari käpyä.
Asetelman tein vanhaan uskollisesti palvelevaan sinkkisankkoon.




Kuistin ikkunan alla olen pitänyt syksyisin ja talvisin rottinkilaatikossa callunoita. Lisään siihen vielä muutaman kuusenoksan.
 Samalla kuistin ikkunaseinustalla  kasvaa upeekin upeampi villiviini. Vihreän ja viininpunaisin lehdin.










Ihania värejä näissä kasveissa. Samoihin väreihin hakeutuu katse vaatteissa ja muussakin näin syksyisin.
Metsänvihreää, marjapuuron punaista, viininpunaista, luumunpunaista,  sinapinkeltaista, harmaata ja tummansinistä näyttää olevan taas syysmuotikin.
Samoja värejä löytyy vaatekaapistakin. Tai neulelangoista korissa.



Kiitos, että olette kommentoineet päivityksiäni. Kommenttiboksi on edelleen yksi kaaos. Roskapostia ja asiallisia kommentteja sekaisin. Kestän sitä hetken kerrallaan selvittää ja katsoa. Se syö liikaa energiaa ja aikaa.  Mutta on työstön alla.

Valitettavasti en pysty teitä auttamaan blogien aloittamisessa. En tee tätä työkseni enkä osaa itsekkään riittävän hyvin. Olette kyselleet vinkkejä bloginperustamiseen. Varmaan ammatikseen blogiapitäviltä voisi kysyä. Heillä olisi ammattilaisen neuvot teille. Itse vaan räpeltelen.

Itselle tämä on hauska ajanviete. Oma henkilökohtainen kauniiden asioiden ja kuvien päiväkirja. Reseptien säilöntäpaikka. Siltä pohjalta kirjoitan ja tietenkin toivon myös muille iloa jakavani näin kuvieni kautta. En saa tästä palkkioksi rahaa enkä tavaraa. Pelkästään hyväämieltä.  Kirjoitan tätä hyvin fiilispohjalta ja enkä koskaan silloin, kun ei huvita.

Erittäin suuri kiitos sinne maailmanääriin, kun käytte blogissani <3

Seuraan usein tilastoja ja maita joista blogin lukijat ovat. Kotoinen Suomi ei kiiku tilastoykkösenä yleensä vaan tälläkin hetkellä siellä on yhdysvallat. Lähipäivinä blogia on lueskeltu Vietnamissa, Ranskassa, Brasiljassa,Honkongissa, Puolassa ,Venäjällä, Saksassa ja Indonesiassa.

Kiitos, kiitos, kiitos!

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.