Kinder-Piirakka
pellillinen
6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl kiehuvaa vettä
300 g sulatettua voita tai margariinia
4 munaa
Voikreemi:
150 g voita
5 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
Kuorrutus:
200-300 g maitosuklaata
25 g valkosuklaata
Sekoita
kuivat aineet. Sokeri, jauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja kaakaojauho keskenään. Kiehuta
vesi ja sulata voi. Hämmennä nesteet puukauhalla kuivien aineiden joukkoon.
Lisää puukauhalla sekoittaen vielä munat yksitellen taikinaan.
Paista
piirakkaa 30-35 min 200 asteessa. Jäähdytä piirakkapohja hyvin ennen kreemin ja
suklaan laittoa.
Vatkaa
pehmeä voi ja sokeri kunnolla vaahdoksi. Lisää joukkoon
vaniljasokeri. Levitä notkea kreemi jäähdytetyn pohjan päälle ja laita kylmään. Pakkaseen, jos mahdollista suklaan
sulatuksen ajaksi, jotta lämmin suklaa ja pehmeä kreemi eivät
sekoitu keskenään.
Sulata suklaat mikrossa erillisissä
astioissa. Levitä maitosuklaa nopeasti kovettuneen kreemin päälle. Valuta
valkosuklaasta raitoja piirakan päälle. Marmorikuvion saat vetämällä
esimerkiksi sukkapuikon päällä raitoja vielä sulaan suklaaseen.
Ohjeen alkuperä on täältä
samaa ohjetta löytyy googlaamalla!
<3 Mari
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.