torstai 3. marraskuuta 2016

Huonekuusesta jouluballeriinaan



Kotona villa Kumpulassa on läppäriongelma. Entinen tilttasi kerralla ja uutta on yrttänyt pari päivää luoda käyttökuntoon.
Sitten avutui vanhakin.  Se aiheutti parin illan tiedostojen siirron ja tuhansien, tuhansien kuvien läpikäynnin. Huoks...Inhokki hommia nuo.

Kuvat ja watermarksit ei nyt ole vielä kohdallaan, mutta halusin käydä täällä laittamassa muutaman kuvan ihanasta ja isosta huonekuusesta sekä suloisesta jouluballeriinasta, joka on tämän vuoden Stockmannin jouluosaston tuliainen tulevaan joulukuuseen.

Vietin viime viikonloppulla pari ihanaista päivää ystävän hellässä huomassa Helsingissä. Ihanaa joutenoloa, naisten saunaa ja kauneuskäsittelyjä (kotoinen spa). Vaatekaapin sisällön tutkailua ja kahdenkeskinen muotinäytös ;). Ihanaa kun on omannäköisiä ja niin rakkaita ystäviä.
 Lämpöisin ajatuksin teitä kaikkia ympäri Suomea olevia ajattelen.

Lauantaina käytiin katsomassa Ateneumin näyttely ja vähän shoppailuja. Illaksi kotiin.
Paljon olisi niin mukavia juttuja missä käydä.




Viikonloppuna ennätettiin vielä toisten ystävien mökkiraksalle piipahtamaan. Tutkailtiin paikkoja ja juotiin eväskahvit ulkona. Tein pihalta löydön. Vanha ja kulunut trangian pannu oli siellä hylättynä ja sain sen hyödyntää "lankapannuksi".






Jouluballeriina roikkuu ennen joulukuusen tuloa olohuoneen kristallikruunussa.
Herkkä ja kaunis.

Marraskuu alkoi valkeana. Kaunista ja herkkää on pihallakin ensilumen aika.

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.