sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Aurinkoinen Pääsiäinen



Pääsiäinen tarjoaa tänä vuonna hulppeaa auringonpaistetta ja lempeän ulkoilusään. Ihania vapaapäiviä.

Aika on kulunut niin nopeasti. Edellinen blogikirjoitus ystävänpäivänä. Maaliskuu meni salibandyn tiimoilla, niin paljon jännittäviä playoffeja seurattavaksi. Ja seuratyötä taustalla, että seuravaa kautta päästään tekemään.



Mutta pääsiäinen ja sitä edeltävä loma viikko oli puhtaasti olemisen aikaa. Lepoa ja lojumista, sekä liikuntaa sopivassa suhteessa.

Nuoremman pojan muutto toiseen opiskelijakämpään torstaina ja vanhempien luona vierailu samalla reissulla kotiseudullani toi toisenlaista piristystä elämään.

Pojat matkasivat kotiin junalla ja Aviomiehen kanssa jäimme vielä vuorokaudeksi ystävien luo aloittamaan pääsiäistä. Elämäni ensimmäinen joogalates-tunti, hyvää ruokaa ja hauskaa seuraa. Mieli virkistyi lisää.

Harmittava asia oli matkan alkuperäinen tarkoitus, siskon perheen tapaaminen ja jo menneiden syntymäpäivien juhlistaminen ei tällä reissulla onnustunut. Matkan tarkoitus muuttui muutossa avustamiseksi ja se ajankohta piti satuttaa kuun loppuun. Mutta juhla ei karkaa ja tätä varten tehdään vielä oma reissu.




Viikolla kävin pitkästä pitkästä pitkästä aikaa ystävän kanssa kirpparilla ja löysin suloiset liljat ja ihana kankaa josta tuli liina ruokailuhuoneen pöydälle. Liljoja voi sanoa löydöksi. olin pohtinut mistähän kaupasta sellaiset löytäsin. Liina hurmaa päivä päivältä enemmän väreillään ja silti rauhallisella tunnelmallaan.
Pääsiäistä koristivat vanhat ja rakkaa koristeet. Pentikin lasimunat, kanaperhe ja siskon tekemät pääsiäisen ajan koristeet.





Nuoret meillä taittelivat pupuja serveteistä. Nuorimmainen muitsi taitteluohjeen ulkoa vaikka viimeksi tehnyt vuosisitten :D Suloisia pupuja.





Lankalauantain  ateriana kylmäsavulohisoppaa. Siitä unohtui tilli, silti hyvää tuli. Hieman kotoseudulta tuotua tuoretta ruisleipää sen kanssa. Muuta ei tarvittukaan.
Alla olevasta linkistä ohje soppaan. Siellä on kauniimpi kuva sopasta sen tillin kera :)

http://kotonavillakumpulassa.blogspot.fi/2015/10/hetken-hengahdys.html





Jälkiruuaksi persikka-mandariinirahkaa suklaamunan suklaalla koristeltuna.
ja tietysti kahvia.




Tälläisiä pääsiäisiä täällä vietellään. Alla olevassa kuvassa on noita joka on siskoni kätevien käsien tuotoksia. Hurmaava, eikö?

Mukavia pääsiäisen päiviä teille kaikille!

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.