Kylmäsavulohi-koskenlaskijajuusto
keittoa
perunoita
sipulia
puoli
pakettia koskenlaskija sulatejuustoa
kalaliemikuutio
maustepippuria
kylmäsavulohta
tilliä
ken tahtoo
Tehdään
keitonliemi vedestä, koskenlaskija sulatejuustosta ja kalaliemikuutiosta.
Keitetään siinä perunat kypsiksi. Lisätään
maustepippuria ja kylmäsavulohi palaset.
Kalaa
ei enää kiehauteta.
Tilliä
pinnalle.
Lisukkeena meillä oli Savonlinnalaisen Kansakoulunravintolan jyväleipää sekä savonlinnan Leipureiden arinaruisleipää. Viinin olin oli valinnut alkonmyyjän kanssa. Sen opin, että rasvasen kalan kanssa pitää olla hapokasta. En itse tykkää kuivista joten tässä viinissä oli happoa ja hieman sokeria, ei ihan kuivaa.
Mukavaa sunnuntaipäivää.
P.s Meillä on illaksi liput Tarja Turusen kirkkokonserttiin.
Mari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.