sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukuun 14.päivä












Kylmäsavulohi-koskenlaskijajuusto
keittoa

perunoita
sipulia
puoli pakettia koskenlaskija sulatejuustoa
kalaliemikuutio
maustepippuria
kylmäsavulohta
tilliä ken tahtoo

Tehdään keitonliemi vedestä, koskenlaskija sulatejuustosta ja kalaliemikuutiosta.
 Keitetään siinä perunat kypsiksi. Lisätään maustepippuria ja kylmäsavulohi palaset.
Kalaa ei enää kiehauteta.
Tilliä pinnalle.



Lisukkeena meillä oli Savonlinnalaisen Kansakoulunravintolan jyväleipää sekä savonlinnan Leipureiden arinaruisleipää. Viinin olin oli valinnut alkonmyyjän kanssa. Sen opin, että rasvasen kalan kanssa pitää olla hapokasta. En itse tykkää kuivista joten tässä viinissä oli happoa ja hieman sokeria, ei ihan kuivaa. 
Mukavaa sunnuntaipäivää. 
P.s Meillä on illaksi liput Tarja Turusen kirkkokonserttiin.

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.