sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Blinejä lomalaisten sunnuntai-iltaan










Pari viikkoa on blinien paistaminen pyörinyt mielessä. Tänään sen tein.
Tein perinteiset tattarijauho-kermaviili blinit. Tällä  Myllyn Paras bliniohje ella. Ensi kerralla teen enemmän vehnäjauhosta. Tänään käytin vaan tattarijauhoa. Meidän miehet ei niinkään tykänneet. Minusta oli erittäin hyvää. Olenkin niin happamien makujen perään.


Lisukkeina oli savustettua lohta, mätiä, ranskankermaan ja sipulihaketta. Tuo combo oli meidän jouluruuan herkku. Söin sitä perusruisleivän kanssa. Oi nam!
Juomana voi blineillä olla mitä vaan .Varmaankin kiinni myös noista lisukkeista. Kuohuvaa tai shampanjaa suositetaan. Meillä oli perjantaina loman kunniaksi ostettua kuohuvaa, Spumante Burti.





 Jälkiruuaksi kahvia ja toskapiirakkaa.

Iltapäivällä meidän miesväki kävi Intersportilla ja samaan matkaan änkesin piipahtamaan KappAlsilla. Tarkoituksen kurkata ale juttuja, pukukorujen osalta. No löytyihin niitä mustien mekkojen somistajia. Ja pitsihame. Oi onnea :)

Meillä siis lomaillaan, ei tarvitse aamulla kellonsoittoon heräillä.

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.