sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Perjantain gaalailua...












Perjantaina oli Etelä-Karjalan urheilugaala. Meinin sinne meidän urheiluseuran hallitukseen kuuluvana ja oltiin ilaman aveceja. Paitsi meidän seurasta palkittu otti ansaitusti puolinsonsa mukaan.
Vatteet ja asusteet olin suunnitellut olemassa olevista asuista ja asusteista sekä parilla uudella jutulla virkistettynä.
Mekko oli Marc o Polon, bolero ostettu Bloomitilta, balleriinat Citymarketilta. Sattui silmiin niissä oleva kimalle lista, joka mielestäni mätsäsi boleroon ;) Hyvin ajoivat asiansa. Niissä oli myös balleriinoille poikkeuksellinen pieni kiilakanta.

Laukun tilasin jonkin aikaa sitten  ja olin loppuviikosta varma et pitää keksiä joku muu laukku.Vaan perjantaina tuli ilmoitus sen olevan postissa. Oi iloa!
Laukku on aitoa nahkaa ja Carla Ferretti-merkiltään.

Mieheni halusi ilahduttaa minua ja oli ostanut pingviini-riipuksen. Riipuksessa oli Swaroski kristalleja. Sain sen ennen gaalaan lähtöä. Ihana yllätys.
 Olen saanut häneltä esikoista odottaessa rintakorun jossa on pingviini emo ja poikanen. Se oli joku meidän hassutus silloin, mutta en vaan enää muista mikä ;) Liittyi kuitenkin esikoisen odotukseen.

Muut korut ja kellot kaivoin omista kätköistä. Sukkahousut valitsin mattamustat, kun oli niin paljon kimalletta ja bling-blingiä muuten.

Illan lookin suurin yllätys oli monta kuukautta pohdittu ja monta kampaajalta lähtöä ilman sitä. Aina suhjahdin alta pois ennen saksien napsaisua. Lyhyt  OTSAtukka :) Viimeksi kun olen pitkän kasvattanut se vei about 10vuotta, koska aina kun sain sen lähelle korvantaakse yltämistä...leikkuutin lyhyen.Pitkä otsatukka on ollut nyt useita vuosia ja kaipasin jotain uutta. Nyt tuli vatkaamiselle piste. En saanut muuten kampaajaa( viime tingassa kuin kysyin),mutta oma kampaaja kerkesi napsasta tuon otsatukan.

Seuraava päivä menikin vaan kotona vetelehtien. Kaupassakäyntiä ja muutamaan asetelmantekoa lukuunottamatta.

                                              <3 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.