keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Heinakuun ensimmäinen päivä


"Nyytti

Hän on niin pieni.Hän tuoksuu happamalle maidolle. Äiti on elämä ja leipä. Tyyny ja pehmoinen peite on koti. Pieni hapuileva käsi tarraa sormeen, suupieli hakeutuu hymyyn. Eikä aikaakaan kun hän on iso. Tahtoo, polkee jalkaa,Pyytää farkkurahaa, autoa lainaksi.Tuoksuu viinille. Mutta yhä äiti on elämä ja leipä, tyyny ja pehmoinen peitte on koti.Hapuileva käsi hakee kättäsi."

Teksti on Raija Forströmin ja sain sen korttina esikoiseni  syntymän jälkeen silloisilta työkavereiltani.Rakastan tätä tekstiä enkä nieleskelemättä voi sitä lukea edelleenkään.
 

Tänään on 19 vuotta siitä, kun minusta tuli äiti ensimmäistä kertaa. Elämäni upeimpia kokemuksia, edelleen. Olla äiti, elämä ja leipä.
 

Poiken äitinä olen sukeltanut pääedeltä poikien, miesten maailmaan.Opetellut pelaamaan videopelejä, rakentamaan legoilla. Tunnen pokemonit, digimonit, duel mastersit(kortit), beyblade hyrrät ja puumiekat. Osaan vuolla kaarnalaivoja ja jousipyssyn nuolet. Olen tehnyt tutustumismatkaani tähän maailmaan ilolla ja rohkeudella. Ja rakastanut jokaista päivää.
Tänään juhlitaan  nuorta miestä jonka luonne on hyvin rauhallinen ja miellyttävä. Sosiaalinen ja hyvällä huumorintajulla varustettu. En voisi ylpeämpi olla. Maailma on sinulle auki.






Syntymäpäiväsankarin suosikkikakku 

Sokerikakkupohja kolme kerroksinen

maitorahkaa 250g x2
kuohukermaa iso tölkki
taloussuklaata laitettu pieniksi murusiksi 
sipaus mansikkahilloa
kostustus maidolla

Kakun kerroksien väliin laitetaan sipasu  hilloa. Tässä kakussa mansikkahilloa.
Vatkataan iso purkki kuohukermaa, sekoitetaan suklaahippuja ja kaksi purkkia maitorahkaa ja ainekset sekoitetaan keskenään.

Rahka-kermavaahto-suklaaseosta laiteaan myös kakun päälle.
Koristelin mansikoilla, mansikkasuklaarakeilla ja marianne-rakeilla.




Eilen vierailtiin ystävän luona masua katsomassa. Vauvalla on samana päivänä laskettuaika kuin meidän esikoisella aikanaan. Meidän poika piti silloin syntyä isällensä syntymäpäivälahjaksi. Mutta saikin ihan oman syntymäpäivän heinäkuun 1.päivä.

 Nyt odotellaan ystävän vauvauutisia. Kiitos molemmille mukavasta illasta, E ja H-M <3 Otetaan pian tapaaminen uusiksi.

Mari

Mekko ostettu eilisella matkalla Helkkä Dreamsilta. On CC:n mallistosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.