perjantai 24. heinäkuuta 2015

Villa Kumpulan puutarhakesää




















Tämä kesä on ollut ihana puutarhakesä. Satoi tai paistoi, omassa puutarhassa on mukavaa. Ja enkä koskaan ole kuulunut ultimate auringonpalvojiin ja tykkään myös sadepäivistä lomalla. Ne rauhoittaa mukavasti.

Poikien ollessa pieniä, piti melkein asua kesät rannalla ja huokasin aina hetken helpotuksesta sadepäivän tullessa. Sai tehdä kotitöitä ja siivota rannalta kantautuneet hiekat kotoa.
Mutta voi että, ne ihanat päivät ovat ohitse. Ranta,viltti, eväät ja pienet pojat. Nyt ei teinejä saa minun kanssa rannalle eväsretkelle millään :D :D

Tänä vuonna pihallani on ollut vanhoja tuttavuuksia, uusia yrittäjiä sekä menetyjiä, että pettymyksiä.
Pihan runsas hiekkapitoisuus on haaste kasveille sekä muurahaiset paikkapaikoin.
Tänään huomasin joitakin pienen, pieniä kirvoja tulleen chileihin. Mutta jostakin puutarhaohjelmasta sain  ohjeen nokkosveteen jota nyt niihin kirvoihin kokeilen.saas nähdä toimiiko.

Illlalla saunan jälkeen kävin puutarhassa. Uuden kukkapenkin reunassa olevat aurinkokennolla varustetut ledivalot paloivat ja näytti hyvälle. Mitä lie euron parin kappale maksaneita. Sytin myös uuteen kukkapenkkiin laittamani lyhtyyn kynttilän.

Vielä viikko lomaa ja heinäkuuta. Kivasti se alkaa syksy ja sen tuoman mukavat jutut jo mielessä kierrellä. Vaikka lomaa ja kesää vielä on.

Nautitaan näistä päivistä, sateella tai auringonpaisteella.

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.