sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Golden dedails...








Helsingissä vietin vuoden ensimmäisen viikonlopun pojan salibandyturnauksessa (HFC). Mutta ei niin lyhyttä taukoa, etteikö ehtisi Äippä-porukalla käydä katsomassa kauppoja ;) Joukkueella oli  oli lauantaina vain aamupäivällä pelit ja iltapäivällä ennen miesten liiga salibandyottelua SSV-NST kerkesimme kaupoille.
Meillä oli kyllä onni, että hotellimme oli Cumulus Airport ja sen vieressä Jumbo ja siellä Stockmann <3
Olen jonkun aikaa miettinyt uutta laukkua arkipäivän ilahduttajaksi. Michael Korsin laukkua lähdin katsomaan. Ihailinkin tovin, jos toisen tätä punaista kaunotarta Michael Kors
Mutta itseni tuntien, värin on syytä olla neutraalimpi. Päädyin siis toisenlaiseen vaihtoehtoon.
Ralph Laurenin konjakinruskeaan laukkuun.

Ostin myös konjakinruskeat nahkahanskat laukulle kaveriksi. Molemmissa on kultaiset yksityiskkohdat. Tästä tietenkin mielessäni asia lähti menemään eteenpäin ja kaivoinkin omia kultaisia koruja käyttöön. Vaihdatin myös vanhaan Orientin kellooni konjakinvärisen nahkarannekkeen. Jonkun aikaa olen halunnut sellaista konjakinruskeaa "letitettyä" nahkaranneketta kellooni, mutta sitä ei nyt löytynyt. Vinkkejä mistä löytää?

Kellooni vaihdettiin myös patteri ja sitä odottoessa piipahdin Alkossa extempore. Olin paljon miettinyt meidän turvallista maata ja ihmisistään huolehtivaa yhteiskuntaa päivän aikana. Ranskan kauheat tapahtumat sekä viikolla katsomanai dokkari Englannin sekä Saksan eläkkeistä( molemmissa maissa eläkettä saa vain alle 600e, jonka vuoksi ihmiset ovat myös eläkkeellä ollessa pakko käydä töissä). Pistivät mietttimään miten monella tapaa turvattua elämää voidaan täällä suomessa viettää.
Kuohuvat sille ja kynttilä muistuttamaan surullisista asioita maailmalla.




Voikaa hyvin!
-Mari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.