torstai 15. tammikuuta 2015

smart casual...

Kuunlopussa on Etelä-Karjalan Urheilugaala, johon urheiluseuran hallituksen jäsenenä olen kutsuttu.

Dresscode on smart casual eli antaa hyvin väljät kädet pukeutumiselle. Ratkaisen asian pukeutumalla "melkein arki vaatteisiin", asustan juhlavasti sekä huulet ja kynnet ovat juhlaan sopivan punaiset. Helppoa ja mukavaa päällä,kun on tutut vaatteet ja pystyy nauttimaan juhlasta.

Itselläni on kuvan kaltainen mekko johon aijon yhdistää kauniin neuletakin tai boleron. Ajattelin uutta neuleboleroa käydä kaupoilla käydä katsomassa tai lainata ystävältä. Äidilläni oli sellainen miunulle tulollaan, vaan sain puhelut,että :"Tästä tuli neuleliivi " :) :)
Kengät tulevat olemaan korkokengät tai korolliset nilkkurit.Tuohon kuvaa laitoin mukaan myös balleriinat.nyt olen tätä asua vähän miettinyt,mutta yleensä menen aika fiilispohjalta ja pukeudun keksimääni asuun viimetingassa.

 Kuvacollaasi on koottu polyvoren kuvien avulla. Hieman tuohon ohjelmaan pitää tutustua,mutta sinällään hauskaa ajanvietettä. Käykäähän kokeilemassa leikkimistä sillä, kun on luppoaikaa.


"Casual ja smart casual"

Casual ja smart casual eivät ole virallisia pukukoodeja. Casualilla tarkoitetaan tummaa pukua rennompaa pukeutumista. Smart casual on casualia astetta siistimpi versio.  
Miehelle hyvä vaihtoehto on esimerkiksi suorat housut, kauluspaita ja pikkutakki. Nainen voi valita mekon, hameen, housut, bleiserin tai neuletakin tilaisuuden luonteesta riippuen.  
Lähteet: vaatturiliitto.fi, kaikkijuhlista.fi, fashion.about.com"

Teksti on kopioitu netistä mtv3-sivulta. 

<3 Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.