perjantai 19. kesäkuuta 2015

Romanttista Mittumaaria kaikille










Juhannus vietetään kaikessa rauhassa kotona. Nuorimmainen viilettää kaveri kanssa mökkeilemässä ja vanhempi poika on töissä koko juhannuksen.

Aviomiehen kanssa vietetään romanttista, kahdenkeskistä juhannusta.
Tehdään hyvää ruokaa ja sitten mitä sattuu huvittamaan. Tällä hetkellä juhannusheilani ottaa päiväunia ja  minä päivitän blogia ja katselen taltioituja puutarhaohjelmia :)

Joku lintu oli vissiin käynyt noiden pörriäisten driksuilla, kun sienet johon perheosdrinkki oli imeytetty oli levitetty pihalle kupista.kaikista drinksubaareista.

Näyttää pörriäisiä kiinnostavan. Kun menin yhtä isoa kimalaista kuvaamaan niin meinasi pörriäinen drinksun jälkeen suudella huulille ;)

Meillä kasvaa vajan kupeessa,väärässä paikassa koivu joka muutaman vuoden välein poikkastaan juhannuksena tuohon portaidenpieleen. Tänä vuonna oli taas aika.

Sen loppuoksista sain sitoa, siis tehdä vastan.Vanhoilla mummolan opella pyöräytin sen ja pannan sitä sitomaan :) Ihania mummolan muistoja.

Juhla look on mustaa trikoota ja pitsiä sekä ystävän tekemät valkoiset villapitsisukat. Jos katsot tarkoin, sukassa on ommeltuna rivi valkoisa helmiä. Poimi vinkki talteen. Ovat sukkien kaunottaret. Näihin kuuluu myös varren yläpäähän vaalean siniset silkkinauhat. Pitääkin ne kaivaa näihin sukkiin koristeeksi myös.

Saunaa varten  laitoin koivunlehtiä likoomaan hiustenhuuhtelua varten. Tulee vanhat, nuoruusiän mökkijuhannukset mieleen, kun kaikenlaista tuollaista keksittiin juhannuksen iloksi.

Toivotan ihanat <3 romanttiset juhannukset, suvenjuhlat kaikille.

Mari






2 kommenttia:

  1. Sinulla on aivan ihana blogi, todella kauniita kuvia! ♥

    Me yleensä vietetään aviomiehen kanssa juhannusta ihan kotosalla, mutta nyt oltiin tuttavapariskunnan "hoteissa". Oli mukavaa vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika kauniista kommentista. Juhannuksiakin on kiva viettää eritavalla. Nyt oli mukava jäädä kotiin ja oli aikaa kattaa kauniisti ja kuvata.
      Mukavaa kesänjatkoa sinulle :)

      Poista

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.