maanantai 27. kesäkuuta 2016

Mansikka-raparperikakku













Mansikka-raparperikakku

Tee kakkupohja.
 (Tai käytä valmista pohjaa.)
Leikkasin sydämenmuotoiseksi valmiin kakkupohjan.
Keitä raparperihilloketta. 
(Tai käytä valmista raparperihilloa.)

Kostuta kakkupohja maito-ja vanijasokeri seoksella.
Levitä kakkupohjalle rapaperihilloa.
Pilko mansikat, vatkaa vispikerma ja sekoita vaniljarahkaan.
Levitä tätä seosta joka kerroksessa raparperin päälle.
Käy kaikki kerrokset läpi samalla lailla.
Vispaa vispikermaa kakun päälle.
 Koristele mansikoilla ja marenginhipusilla.

Nauti  <3

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.