sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Mittumaarin sapuskat



 Mittumaarin sapuskat

Juhannusaattona oli ruokana
 savulohta,
 uudet perunat, halloumi-viinirypäle vihersalaatti, varhaiskaalisalaatti, kurpitsa-suolakurkku-majoneessilisuke(epäsalaatti ;) )
pekoni-herkkusienet ja grillattua makkaraa.
Patonkia ja ruisleipää (joka oli ystäväni itse leipomaa)

Jälkiruokana
Pannukahvit, mustikka-vadelmapiirakka ja mansikoita.
Juomana kuoharia, olutta, karpalolonkeroa tai vissyä.







Juhannuspäivänä


 Myöhäinen aamupala edellisen päivän herkkuilla

Lounas 

Muurinpohjaletut, mansikkahilloa ja pannukahvia

Päivällinen

Grillattua kananfilettä, 
röstiperunat, grillattuja kasviksia,
makkaraa, varhaiskaalisalaattia, vihersalaattia, paistettua halloumia.

Juomat

olut, vissyvesi ja tervasnapsi

Jälkiruoka

Pannukahvit ja marenki-mansikka ja kermavaahtocombo



 







Mansikka-marenki ja kermavaahtocombo

Tämä oli mökkiversio valmiilla kermavaahdolla.
Marenki levyt tai marenkipallerot, pilkottuja mansikoita ja kermavaahtoa.

Tästä voit tehdä marenkikakun, marenki levyillä. Kermavaahtoa väliin ja mansikoita.
Maketa herkkua.

Nyt on herkuteltu ja nautitti näistä antimista.

Mari

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.