sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kukkakaalipohja pizzalle







Kukkakaalipohja pizzalle

400 g kukkakaalia (1 keskikokoinen kaali)
2 kananmunaa
1 dl raastettua parmesaania
Valmistusohje

Raasta kukkakaali tai aja se tehosekoittimella ”riisimäiseksi”. 
Älä soseuta kukkakaalia!
Sekoita kukkakaaliriisiin kananmunat ja parmesaani.
Muotoile pizzapohjaksi tai pizzapohjiksi.
Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Lisää täytteet pohjan päälle ja paista vielä 10 minuuttia.







 Pizzan kokeilu tuli hetken mielijohteesta ja käytettävä oli kaapissa olevia tarvikkeita.
Tänään sieltä löytyi kinkkua ja tomaattia.

Kieltämättä rucola ja mozzarella sun muut herkut olisivat olleet mukava lisä.
Pohjaan olisi saanut myös tomaattipyreellä kivaa kirpeyttä. 



 Pizzan päälle tammenlehtisalaattia, kurkkua ja fetaa sekä oliveja.

Kastikkeeksi 
öljyä, sitruunamehua, hieman suolaa ja ripaus sokeria.

Herkullista!

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.