Kukkakaalipohja pizzalle
400 g kukkakaalia (1 keskikokoinen kaali)
2 kananmunaa
1 dl raastettua parmesaania
Valmistusohje
Raasta kukkakaali tai aja se
tehosekoittimella ”riisimäiseksi”.
Älä soseuta kukkakaalia!
Sekoita kukkakaaliriisiin kananmunat ja
parmesaani.
Muotoile pizzapohjaksi tai pizzapohjiksi.
Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Lisää täytteet pohjan päälle ja paista
vielä 10 minuuttia.
Pizzan kokeilu tuli hetken mielijohteesta ja käytettävä oli kaapissa olevia tarvikkeita.
Tänään sieltä löytyi kinkkua ja tomaattia.
Kieltämättä rucola ja mozzarella sun muut herkut olisivat olleet mukava lisä.
Pohjaan olisi saanut myös tomaattipyreellä kivaa kirpeyttä.
Pizzan päälle tammenlehtisalaattia, kurkkua ja fetaa sekä oliveja.
Kastikkeeksi
öljyä, sitruunamehua, hieman suolaa ja ripaus sokeria.
Herkullista!
Mari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.