maanantai 29. helmikuuta 2016

Viikonlopun joogafestarit










 Hei vaan ja anteeksi hiljaisuus.
En ole ehtinyt, jaksanut tai muuhun on mennyt aika. Paljon on miettinyt päivityksiä, mutta tässä saatte kuva pläjäyksen viikonlopun joogafestareilta Helsingissä.

Meillä oli ystävän kanssa sinne yhdenpäivän ennakkoliput, jolla sai varattua kaksi joogatuntia ja yhdelle tunnille jonotuksen. Sekä tietenkin sisäänpääsyn messualueelle.

Molemmat päätettiin yhdestä joogatunnista.Ystäväni M. ehdoitti ,että mennään kokeilemaan scaravellijoogaa Malla Rautaparran ohjauksessa ja molempien toiveesta valittiin Kylli Kukin shantijoogatunti.

Scaravellijoogaa pitäisi varmaan syventyä enemmänkin, kuin yhden introtunnin verran. Sen verran hidasta ja pieniä liikkeitä tehtiin siinä tunnilla.
Oli mitä oli, mutta minä tipahdin uneen ja heräsin, kun ystäväni oli kuullut minulta päässeen univaroitus äänen " iuhh..."ja hän pukkasi lempeästi käsivarteen.
 Toisen kuvan vihreisin pukeutunut nainen oli Malla Rautaparta. Joogakoulu Manipura löytyy Helsingistä.

Kylli Kukin tunti oli aivan täynnä ja isossa salissa. Käytävällä kiemurteli vielä pitkä jono mukaan halaavia jotka jonottivat, jos paikkoja vapautuisi.
Kylli oli maineensa veroinen ihana ja valovoimainen joogaopettaja.
 Tunnilla tehtiin paljon liikkuvia liikkeitä, eikä toisen reviirille menoa saanut pelätä. Käsi kosketti toista ja vieraalle joogamatollekkin päädyttiin hetkeksi.Kylli vaan totesi "Elkää vetäkö herneitä nokkaan..."
Tunnin lopuksi tanssittiin Bollywood-tyylinen shantitanssi. Voi miten mukavaa olikin. Kylli oli tunnillaan aktiivinen ohjaaja ja puhui itsensä huolehtimisesta ja rakastamisesta. Hyviä sanoja kaikille mietittäväksi .Helsingissä pääsee hänen Shanti joogakouluunsa. Oi onnellisia.

Helsingin joogafestareilla oli kyllä tarjontaa todella paljon 2-3 päivän ajan monia hyviä tunteja ja luentoja. Joogasta ja menitaatiosta yms.Niin moneen juttuun olisn halunnut osallistua. Mutta ensi vuona sitten taas.
Messuilta saatiin kivat kangaskassit ja valkoisessa oli vaikka mitä sisällä. Teetä, soijajuomaa, välipalapatukka, saippua.Yogin muita tuotteita.

Ostoksista sitten myöhemmin.

Meillä matka alkoi 04:30 lauantaiaamuna Onnibussilla ja päättyi samana päivänä klo:20.40 Onnibussin saapuessa kaupunkiimme. Väsytti ,mutten harmittanut mikään. Monessa kohdassa päivää naurettiin niin, että sekin oli sisuskalujen omaa joogaa.

Nyt on loma. Enkä tuota Helsingin reissua hauskempaa lomanaloittajaista voisi keksiä...tai joo joogamatka Balille???!!!

Namaste

Mari

P.S Joogasukatkin valmistuivat juuri parahiksi matkalle mukaan. Edellisenä iltana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.