torstai 3. maaliskuuta 2016

Lomailijan pitkiä aamuja



Jooga kuvat ovat Aviomiehen ottamia. Eilen paistoi niin kauniisti aurinko ja sen valo leikki lattian lakkukuvioilla ja seinissä.







Päivään saa pituutta lisää kummasti, kun herää jo 05:30 aamujoogaa varten. Kävin tänä aamuna yin&yang-tunnilla herättelemässä kohoani sekä hikoilemassa. Flow-jooga osuus tunnissa oli hitusen kuumuutta aiheuttava. Tehtiin hengitysharjoitus sekä ajatuksia joogaopettaja suuntasi Manipuraan eli solarplexukseen. Tämän chakran väri on kirkas keltainen. Sisäisen tulen, auringonkeskus.

Lomaviikosta johtuen tunnilla on meitä peräti kaksi joogaajaa. Kaikki kunnioitus jooganohjaajalle, hän veti tunnin kuin olisi ollut koko sali täynnä.

Tämän ihanan aamuherätyksen jälkeen koukkasin 24h kaupan kautta ja päätin tehdä meidän miehille aamiakseksi lämpimäisiä. Croisantteja sekä kanelipullaa. Aviomiehen kanssa jo nautittiin aamiasta, mutta nuorten miesten aamiaiset menevät varmaan iltapäivään.

Painonpudotusprojektinin sujuu hitaasti. Syön ohjeiden mukaan, mutta liikun paljon ja paino putoaa hitaammin kuin ystävälläni. Argg...mutta yritän fukusoida katseeni kevääseen ,enkä tämän asian kanssa nyt hoppuile.
Tällä hetkellä ruokavalio on paleon kaltainen. Puhdasta, yksinkertaista ruokaa. Vatsaongelmat, vehnä-sekä kasvisallergiat sotkevat iloisesti kuviota. Croisantit eikä kanelipullat kuulu minun ruokavalioon tällä hetkellä :D

Eilen sain vihdoinkin lojumisen ohessa siivottua ja miten ihana oli aamulla tulla alkertaan, kun paikat näytti seesteisiltä.

Mukavaa torstaita

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.