Vanhoja baananeja notkui hedelmätarjottimella.
Päivällä pyöri mielessä banaanikakku.
Mutta päätin kokeilla sen gluteenittomana. Kaikki aineksetkin löytyi kaapista.
taikina maistui ainakin todella hyvälle. Nam.
Gluteeniton banaanikakku
2 munaa
1 1/2 dl fariinisokeria
2 banaania soseena
1 dl maitoa(soijajuomaa)
3 dl vaaleaa jyttejauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl kaardemummaa
1 1/2 dl sulatettua marg./voita tai öljyä
Ohjeet
Vatkaa munat ja
sokeri. Sekoita leivinjauhe ja sooda sekä kaardemumma jauhoihin ja lisää
munavaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa. Lisää viimeiseksi
banaanisose. Kaada taikina voideltuun ja (esim. kauraleseillä tai muilla
ehdottomasti gluteenittomilla jauhoilla) jauhotettuun vuokaan ja paista 170
asteessa n. 1tunti.
Uunista leijuu ihana tuoksu...
Mukavaa lauantai-iltaa.
With love
Mari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.