lauantai 6. toukokuuta 2017

Gluteeniton banaanikakku



Vanhoja baananeja notkui hedelmätarjottimella.
Päivällä pyöri mielessä banaanikakku.

Mutta päätin kokeilla sen gluteenittomana. Kaikki aineksetkin löytyi kaapista.
taikina maistui ainakin todella hyvälle. Nam.










Gluteeniton banaanikakku

2                    munaa           
1 1/2 dl         fariinisokeria                    
2                    banaania soseena              
1 dl                maitoa(soijajuomaa)         
3 dl               vaaleaa jyttejauhoja         
2 tl                leivinjauhetta                    
1 tl                soodaa         
2 tl                kaardemummaa                 
1 1/2 dl         sulatettua marg./voita tai öljyä            
Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe ja sooda sekä kaardemumma jauhoihin ja lisää munavaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa. Lisää viimeiseksi banaanisose. Kaada taikina voideltuun ja (esim. kauraleseillä tai muilla ehdottomasti gluteenittomilla jauhoilla) jauhotettuun vuokaan ja paista 170 asteessa n. 1tunti.




Uunista leijuu ihana tuoksu...

Mukavaa lauantai-iltaa.

With love 
Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.