perjantai 5. toukokuuta 2017

liikkuvan keväthuumaa



Talvi meni joogamatolla melkein joka päivä joogaten. Välillä kävin toisen salin ohjatuilla tunneilla, etenkin cyclingtunneilla ja lenkillä viikonloppuisin.

 Olen kahden salin koukussa, entinen oma sali jossa ystävät käy.  Ja uusi sali jossa on joogasali samassa. Vanhalla salille en kuitenkaan enää maksa kaiken kattavaa jäsenyyttä vaan otan kymppikortin.

 Keväällä joogan rinnalle alkoi nousta halua juosta ja liikkua muutenkin enemmän. Juoksua on varovasti kokeillut ettei penikkatauti puraise sääriin taas. Juoksen mieluiten poluilla ,pehemeämmällä alustalla kuin tuskaisen kova asfaltti.





Tällä viikolla kokeiltiin taas kivaa comboa pyöräily +sali ystävän kanssa. Alkulämmöt saa matkalla polkemisesta ja verryttelyt kotimatkalla.

 Salilla oli mukavaa pitkästä aikaa, Tein jalkoja ja selkää sekä hauksen ja ojentajat. Olkapäät ovat  kipeytyneet joogan punnerruksista. Lapatukeen joudun jonkun verran kiinnittämään huomiota sekä tekniikkaan, etenkin väsyneenä.







Viime viikonlopun ihmetys itsellenikin  oli, talviturkin menetys Vehkajärveen. Vedenlämpötila oli 4 astetta. Saunasta toki mentiin, jäiden sekaan :) En voinut jäädä huonommaksi, kun ystävä huljahti uimaan jäiden sekaan. Hahaa...sieltä se oinaspässin kilpailuvietti pullahti pintaan.









Tämän liikunta viikon (yin&yang jooga, hatha, pyöräily ja sali) kruunasi perjantai-illan pidempi fiilistelylenkki Saimaan rannalla kävellen. Ystävän kanssa juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä.
Niin häipyi mielestä työviikko. Tästä on hyvä valua viikonlopun viettoon.

with love
Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.