sunnuntai 11. joulukuuta 2016

3. Adventtisunnuntai ja joulukortti DIY




Hyvää kolmatta Adventtia.
Hyvä muistuttaa itsellensä aitojen kynttilöiden vaarallisuudesta. Huomasin aamulla kuvatessani laittaneeni adventtikynttelikön juuri paperitähden alapuolelle. Siirsin kuvan ottamisen jälkeen kynttelikön pöydälle. Ei riskeerata turhia ja vahditaan huolella elävää tulta.

Pidän kovasti tästä meidän jouluisesta keittiönnurkasta. Joulunpunainen on kaunis väri. Pidän siitä värinä päiväpäivältä enemmän. Monen vuoden tauon jälkeen. Joskus poikien ollessa pieniä, punainen oli suuri lempivärini. Sitä oli pukeutumisessakin runsaasti. Nuorimmainen kyseli monesti punaisen kauden jälkeen eikö äiti enää tykkää siitä väristä. Se oli varmaan ensimmäinen opetus pojalle naisten mielenmuutoksista ja makujen muuttumisesta. Nykyisin värit ja sun muut vaihtuvat eikä kukaan niihin meillä kiinnitä sen suurempaa huomiota. Miehet <3







Joulukortti DIY

Punaisia korttipohjia
vanhanaikaisia kuvia
pussillinen pieniä kuvia ja tähtiä

Tämän vuoden joulukortit tein punaiselle korttipohjalle. Olin ostanut Askaretta-nimisestä askarteluliikkeestä arkin vanhoja kuvia ja leikkasin ne korttipohjalle. Lisukkeina on samasta askarteluliikkeestä ostettu pussillinen pikkukuvia ja tekstejä. Millähän nimellä noita kuvaisi?
Kortteihin olisi voinut vielä laittaa erilaisia papereita kortin ja kuvan väliin. Joihinkin kortteihin revin hieman silkkipaperia.
Kortteja tehdessäni oli korttien saajat jo mielessä. Vanhanajan romantiikkaahan näissä on, mutta joillekkin tein hieman minimalistisempia kuin toisille :)




 Suloista sunnuntaita!

Aamulla makuhuoneesta valikoitui sängyn vierestä tälläinen pari villasukkia. Kieltämättä matsasivat harmaa-valkoiseen raidalliseen yöpaitaan.

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.