perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulukuun 3.päivä





Joulukuun kolmantena esittäytyy tonttukalenterityttö :)
 Tämä neitonisse on palvellut perhettämme jo useat, useat vuodet. Nisse on ystäväni Ullan äidin tekemä ja niin rakas vieras aina joulussamme.

Nisse on täynnä taidokkaita yksityiskohtia. Upea käsityönnäyte.
Taskuihin sujautan karkkia ja kolikoita tai pieniä lappuja johon on laitettu lupauksia.

Viime vuonna nostin nissen esille ja vanhin poikani kävi tyhjällä taskulla antaen ymmärtää ettei se sovi. Joten päätin nissen tuovan iloa aamuihin niin kauan, kun pojat kotona asuu.

Torstainaamun aloitin lempeällä ja dynaamiselle yin&Yang joogalla klo:6:30. Jooga oli yinin osalta tuttua, mutta loppuosa olikin flowjoogaa. Hiki tuli ja mielenkiintoisia asanoita opin. Aamulla hitusen tasapaino haki itseään. Jotta olisin pysynyt lempeänä itselleni, jouduin työntämään "tuomitsevia ajatuksia" itsestäni lempeästi kauemmaksi.
Mukavasti lähti joogalla aamu käyntiin ja samalla näin lomalla ollessa tsekkasin riittäisikö aika arkenakin käydä ja vielä ennättää töihin.

Illan vietinkin ystävieni seurassa, rakkaassa kotikaupungissa salibandypelissä. Ajettiin miehen kanssa katsomaan edustuksen peliä.

Kotimatkalla myöhään illalla oli mielettömän kaunis tähtitaivas. Ei häirinnyt kaupunginvalot niiden loistoa. Nojasin päätä autonikkunaan ja katselin niiden tähtien kauneutta. Niitä oli miljoonia.

Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.