lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmia











Jouluaaton päivällinen koostui tietenkin kinkusta, lihapullista, puikulaperunoista, laatikoista, sienisalaatista ja kalalisukkeista.
Ystävän leipomaa ruisleipää ja coctaipiirakoita munavoilla.

Vuosi vuodelta pöydästä katoaa pois ruokia, koska en halua turhia ruokia pöytään. Tänä vuonna ei laitettu ollenkaan rosollia, mutta se voi tupsahtaa jonkun välipäivän ruokien keralle. Eikä tehty tavanomaista savulohta(koska sitä oli edellisenä viikonloppuna) eikä gaavilohta.

Viininä oli valkoista "Merry Christmas" Rieslingia. Nappasin sen Alkon kauden suosikkituotteista ja olikin hyvää tämän ruuan kanssa.

Kattauksessa käytetty Greengaten uutta raidallista kaitaliinaa ja Mailegin Nisse servettejä.

Joulupäivän olimme vanhempieni luona kotiseudullani.
Lämpöä ja läheisyyttä, sekä villasukkien neulontaa.
Illaksi menimme ystäväni perheen luokse.

Aina suuren haikeuden kanssa sieltä kotiin ajellaan, voisipa  nämä läheiset ja rakkaat olla arjessa mukana enemmänkin <3

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.