sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Väriä elämään vai paluu musta-valkokoisuuteen








Lauantaiaamun iloksi lähdimme ystävän kanssa ostoksille. Ei jaksettu sen kauemmaksi kuin oman kaupungin kaupoille. Ja kuten ystäväni sanoi, ettei sit kuitenkaan ostettu alesta mitään vaan kaikki täydellä hinnalla...

Tarve oli perus mustista jumppatopeista. Lidlin ilmoituksessa oli topit 4e ja kävimme ne katsomassa.Ostin tuon mustan jossa olikin ihan hauska selkäosa sekä musta-valkoisen topin sekä urheiluliivit.

H&M:ltä kirjavat trikoot ja ihan mustan topin, sekä tuon kivalla tekstillä olevan collegepaidan.

Aviomiehen kanssa tuli käytyä viikolla shoppailemassa naapurikaupungissa. Sain puhelimen ja kaikki liikenevä aika on mennyt sen asetuksia ja ohjelmia omanlaiseksi rustatessa.En millään sitä hommaa jaksasi, mutta nyt puuttuu vaan enään osa puhelinnumeroista. Iphonesta Samsungiin ei siirry mitenkään jouhevasti mikään.

Uudet Sonyn kuulokkeet ovat myös näitä joulunjälkeen toteutettuja lahjatoiveita.

Tulevalla viikolla alkaa uudelleen personaltrainerin kanssa yhteistyö.Tällä kertaa meillä on ystäväni A:n  kanssa tarkoitus aloittaa yhdessä kohti terveempää elämää. Minulla on ongelma ruokarytmityksessä iltaisin. Vaikeutena muutenkin on allergia kasviksista ja erittäin herkkä vatsa. Siinäpä sitä haastetta jälleen kerran.

Liikkumiset lomalla on olleet aika tapissa. Ja eilen huomasin piloxing tunnilla olevani väsynyt.
Tänään levätään ja huolletaan kehoa, illaksi varasin YINjoogatunnin.

Oma uudenvuoden lupaukseni koskee yöunien korjaamista, lähinnä malttamista käydä ajoissa nukkumaan. Siinä sitä onkin opettelua. Mutta tarpeeseen tulisi nekin unitunnit.
Sekä lempeyttä itseäni kohtaan. Sen taidon aijon myös opetella.

Onko siellä tehty uudenvuodenlupauksia?

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.