sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Rakkaudesta puutarhaan







Heräsin lauantai aamuuna jo varhain ja kävin puutarhassa ihmettelemässä kasvua ja tervehtimässä kukkiani. Kastenlin ruukussa vettä janoavat ystäväni ja palasin sisälle aamun viileyttä pakoon.
TV1:ltä tuli aamusta Rakkaudesta puutarhaan, englantilainen puutarhaohjelma jossa tehdään upeita puutarhoja. Cottage garden-tyyppiset puutarhat viehättävät minua. Engantilaisten sarjojen ystävänä kauniita puutarhoja näkee juurikin näissä poliisi tai muissa sarjoissa joita seuraan.

Tämän aamun puutarhaohjelma jäi mieleeni runsainen ja värikylläisineen kukka valintoineen. Hetken keinussa keinuttuani sain idean. En laitakkaan tänä vuonna samoja kasveja ruukkuihin vaan sekoitan kukkia ja värejä. Pieniä cottage gardenseja sankoissa ja ruukuissa.

Ostin Prisman puutarhapuolelta sekä K-Raudasta pelargoniaa, orvokkeja, kesäneilikkaa, sääkukkaa, leijonankitaa, miljoonakelloa,samettikukkaa, lankaköynnöstä ja lobeliaa.

Istuttelin erilaisia kukkia ja värejä samaan ruukkuun tai sankkoon. Nyt vaan odottelen niiden rehevöitymistä ja mitä värejä sieltä paljastuukaan.





Samaan teemaan menee tänään ruokakaupasta löytämäni aiheeseen sopivat servetit.
Lämmin päivä houkutti grillaamaan. Helppoa ja vaivatonta ruuanlaittoa. Etenkin, kun mies grillaa.
Tehtiin possupihvejä, cribbsiä ja grillikasviksia.

Tänään joogataan flowta hyväntekeväisyysjoogassa aamupäivällä ja illalla kundaliinijooga kesäkurssin toinen kerta.

Suloista sunnuntaita teille!

Mari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.