torstai 19. toukokuuta 2016

Tonnikalapihvit torstai-iltaan






Mielestäni parhain ruokaohje ja ruokaideoiden lähde on meidän työpaikan kahvihuone.
Pokkana katsotaan toistemme eväät ja kysytään herkullisiin ruokiin ohjeet.
Tai ennen viikonloppua kysymys :" Mitä teillä on viikonloppu tai juhlapyhään ruoka ohjeita, ideoita?"
Toki meillä kahvihuoneessa tämä sallitaan, ei kukaan loukkaannu.Eväiden utelusta.

Tänään työkaverini lautasella oli muussia ja näitä tonnikalapihvejä. Työkamuni oli löytänyt ohjeen Hellapoliisin tämän viikon ruokalistalta ja päättänyt kokeilla.

Minä kokeilin myös ja ihastuin, kuten muutkin meillä.

Ohjeen löydät alta linkkinä Hellapoliisin sivulle.
Omat havaintoni on tehdä ensikerralla nämä veden sijasta kermaan sekä käyttää muuta tonnikalaa kuin chiliä mausteena. Meille sen maku tuli liian voimakkaana läpi. Ken siitä tykkää ehdottomasti käyttäkää.

Lisukkeeksi perunamuussia, kasviksia sekä kermaviilikastike. Tässä olen käyttänyt turkkilaistajugurttia johon tilsin fetajuustoa ja maustoin kastikkeen.

Voi nam.Todella hyvää.

Mari










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.