sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappubrunssilla kotona








Walpuria vaan!

Olin suunnitellut vapunpäiväksi kotiin brunssin ja siihen ruuat.
Täytettyjä leipiä, karjalanpiirakoita, keitettyjä nakkeja, perunasalaattia(joka unohdettiin nostaa pöytään), silliä ja kokeilin keittää uppomunia.

Edellisellä viikolla Jamie Oliver teki ohjelmassaan englantilaista pekonileipää jonkun toisen ruuanlaittajamiehen kera.Vertailivat herkun teko-ohjetta.
Siitäpä idea lähti.

Pekonit paiston uunissa ja siitä leivän pinta painettiin kevyesti pannulle jääneeseen rasvaan ennen paistipannulla paistoa.
Tehtiin myös kinkku ja meetvurstileipiä.
Quesadilloja tortillojen tähteistä.







Makeaa puolta hoiti munkit, englantilaisen teehetket tähtee sekä mansikat.
Juomana simaa, appelsiinimehua sekä vettä ja kahvit.

Näillä eväillä jaksoi lähteä cyclingtunnille. Siellä ei ollut kauheaa ruuhkaa.
Arki alkaa ja se on hyvä.

Mari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.