torstai 5. maaliskuuta 2015

Micellar Cleansing Water





Joko olette kokeilleet Micellar Cleansing Wateria?

"Micellar -puhdistusvesi on uskomattoman helppo tapa poistaa meikki ja puhdistaa ihoa ilman huuhtelua. Garnier Micellar misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Sopii myös herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Micellar -puhdistusvesi soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja se antaa miellyttävän tavan puhdistaa iho ja poistaa meikki ilman huuhtelua. Micellar -puhdistusveden koostumus kerää iholta likaa ja se puhdistaa helposti kasvojen eri alueet. Tuloksena miellyttävän puhdas iho. Levitetään kasvoille, silmille ja huulille vanun avulla ilman hieromista. Ei tarvitse huuhdella."
Teksti lainattau Sokoksen verkkokaupan sivulta.

Luen aika ajoin "In my ballerines"-blogia ja siellä esiteltiin  miselli  puhdistusvettä.  Kyseessä oli ranskanlaisista apteekeista saatavasta tuotteesta, Bioderman misellivedestä. Joku toinen lukija oli kommentoinut, että Suomesta saa Citymarketeista Carnierin versiota.

Tänään ostin kyseisen miselliveden ja kokeilen sitä. Cittarin naistenpäivä tarjouksena tuote oli  kaksi putelia yhden hinnalla n.7e.

Äsken Googlettelin tuota misellivettä ja tajusin käyttämälläni merkillä ,Vishyllä olevan sellainen myöskin ja itselläni  myös pienenä kokeilupullona :D :D

Mari
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.