tiistai 10. maaliskuuta 2015
Täytetyt kesäkurpitsat
Täytettyjä kesäkurpitsoja voi tehdä monella tavalla tai monella täytteellä siis. Tässä yksi versio jauhelihasta ja sen kavereista.
Täytetyt kesäkurpitsat
kesäkurpitsa
jauhelihaa
punasipulia
valkosipulia
tomaattia
tuorejuustoa(tässä oli savuporoa)
juustoa
mausteita
Halkaise kesäkurpitsa, raasta lusikalla kesäkurpitsoista sisukset. Paista pannulla jauheliha ja mausta se mielesi mukaan.
Kuulota sipuli, kesäkurpitsa ja tomaattipalaset, lisää paistettu jauheliha sekä tuorejuusto.
Täytä kesäkurpitsat ja laita päälle juustoa. Uuni n.200 astetta ja paistetaan kunnes kesäkurpitsapohja pehmenee sopivaksi.
Hieman nämä tekeleet ruskettui liikaa ,kun aloin muuta puuhaamaan ;)
Kevyttä herkkua :)
Mari
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.