tiistai 10. maaliskuuta 2015

Täytetyt kesäkurpitsat





Täytettyjä kesäkurpitsoja voi tehdä monella tavalla tai monella täytteellä siis. Tässä yksi versio jauhelihasta ja sen kavereista.

Täytetyt kesäkurpitsat

kesäkurpitsa
jauhelihaa
punasipulia
valkosipulia
tomaattia
tuorejuustoa(tässä oli savuporoa)
juustoa
mausteita

Halkaise kesäkurpitsa, raasta lusikalla kesäkurpitsoista sisukset. Paista pannulla jauheliha ja mausta se mielesi mukaan.
Kuulota sipuli, kesäkurpitsa ja tomaattipalaset, lisää paistettu jauheliha sekä tuorejuusto.
Täytä kesäkurpitsat ja laita päälle juustoa. Uuni n.200 astetta ja paistetaan kunnes kesäkurpitsapohja pehmenee sopivaksi.

Hieman nämä tekeleet ruskettui liikaa ,kun aloin muuta puuhaamaan ;)
Kevyttä herkkua :)

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.