torstai 14. toukokuuta 2015

Lämpö tule jo...












Kesäkeittiö näyttää kasvihuoneelta. Kävin eilen illalla siellä katselemassa tilannetta. Alkuviikon illat menikin erilaisissa kokouksissa.
Eikä tauti ole uusista antibiooteista huolimatta helpottunut. Päinvastoin, tämä aamuna totesin uudelleen taudin tulleen päälle. Olen todella kyllästynyt potemaan tätä.

Ilma on liian kylmä, että uskaltaisin vielä tuoda näitä kesäkukkia ulos. Kesäkeittiöllä Hortensia-neidot ja  muut kasvatuksessa olevat kasvinalut vahvistavat itseään ulkoilua varten.
 Erityisesti ilahduin pienistä Pelargonin aluista.

Chilejä sain ystävältäni. Toivottavasti osaan niitä hoitaa oikein. Heille lähtee vastavuoroisesti kesäkurpitsan alkuja.

Kesäpihalta Prismasta lähti eilen mukaani lisää pelargoniaa, Petunia-amppeli ja pari murattia.

Omalle pihalle oli ilmaantunut joitkin kukkivia, kuten Kevätesikko ja kukkiennuppuja Vuorenkilpiin.
Enempää en tarennut tarkastella. Tosi kylmä tuuli karkoitti tutkijan lämpimiin sisätiloihin.

Olen tuohon ruokailuhuoneeseen katsellut uutta kattokruunua. Löysinkin yhden silmääni viehettävän ja sen oli myös paikallisessa Prismassa myynnissä. Miehen ajatus oli ostetaan uusi lamppu, siis konkreettisesti. No sillä mentiin nyt tällä erää, mutta vielä minua jäi mietityttämään tämä valaisin.

Mitä ajattelette, hitti vai huti? Tämä tulisi ruokailuhuoneeeseen.Valaisn kiinnostaa minua kovasti, omaksi hämmästyksekseni. Meillä on tähän asti ollut hyvin yksinkertaiset valaismet.


Kuva lainattu täältä






Arkiastioiksi ostin valkoisia Iittalan Teema lautasia. Olin vasta hankkinut uusia lautasia, mutta ne olivat hieman liian isoja meidän tiskikoneeseen. Aina sai kikkailla ja asetella niitä koneeseen. Mutta hukkaanhan ne lautaset ei mene, kun meillä on kuitenkin kohta kotoa lähtevä poika.

Mukavaa helatorstaita.

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.