sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pieni piristävä puutarhalla käynti







Kiireisen viikon tapahtumia kuvina.  Viikkon mahtui eläkejuhlia töissä, sinettiseura auditointia urheiluseurassamme, puutarhahommia ja puutarhahommia.

Juhlamekkokin tuli By Piakselta ja korkkasin sen nyt arkikäyttöön. joulunajan yojuhlassa on sitten toisenlaiset vaatesuunnitelmat.

Juhla päivä meni odotetusti hieman surumielisenä ja haikeana. On ne kevätjuhlat juhlien juhlat. Mutta mahda ei mitään nyt tälle asialle. Toivottavasti lukeminen sujuu ja juhlat nousee syksylle.









 Lauanataina käytiin Aviomiehen kanssa Tirilän puutarhalla. Voi miten ihana paikka. Hetki, jos toinenkin meni sitä kaikkea ihanuutta katsellessa. Siellä oli myös perheen pienille katsottavaa. Kanatarha ja pupuja.

Ostin lisää petunioita, lobeliaa, muutaman perennan ja syyshortensian, "vanille Fraisen". Toiveena saada kaunis vaaleanpunainen hortensia pihaan. Kysäisin ruusumanteli-puuta ,mutta tällä hetkellä sitä ei ollut. Ehkä hyväkin.On hieman kylmän arka ja haasteellinen, mutta niin kaunis kukiltaan.

Illalla tein uudestaan miehen aloittamaa kivikkopuutarhan. Se on meidän grillikatoksen takana. siitä sitten kuvia myöhemmin.
Istutin yllätyksenä tuodut joriininjuuret <3

Nuorimmainen viipottaa luokkakavereidensa kanssa mökkeilemässä joten uusittiin viime viikonlopun menu.Nuorimmainen ei näet paljoa kalasta perusta.
Savustettua lohta, puikulaperunaa,keitettyjä munia ja sitä ihanaa varhaiskaalilisuketta(josta löytyy ohje blogista).

Tänän taidan paistaa raparperipiirakkaa uudella ohjeella.
Mukavaa sunnuntaita.
Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.