tiistai 19. toukokuuta 2015

puutarhalta ...














Sunnuntaina paikallisella puutarhalla oli puutarhapäivä. Tarjosivat makkaraa ,kahvia ja kakkua. Sinne siis heti aamusta. Tapahtuma oli vetänyt hyvin ihmisiä ja kauppa näytti käyvän.

Taimet ja kukat näyttivät todella hyviltä. Ja sai ihan pidätellä ettei mopo karannut käsistä ;)

Mukaan lähti tuo Verbena-lumihiutaleamppeli, pari tomaatin tainta, persiljoita, tilliä, Diana kukka(miule ihan uusi tuttavuus)ja lobeliaa (sinistä ja valkoista).

Eilen tuli tiedot ylioppilaaksi pääsystä ja Esikoisella jäi kuin jäikin parin pisteen päähän äidinkieli. Englanti on E ja se jäi paria pistettä vaille L:stä. Juhlat siis siirtyivät Itsenäisyyspäivälle.

Suru asiasta surraan ja sitten mieli eteenpäin. Onneksi meillä on tapana puhua asit ja näyttää tunteetkin. Muutamia kyyneliä jouduttiin asiasta vuodattamaan.

Kiire ei ole mihinkään tässä elämässä ja ennen armeijaan lähtö ennättää vielä uusia tuon äidinkielen.  Pojallani on treffit tiedossa kesäksi monta kertaa...Särmän opusten kera. Nyt vaan haalimaan uudelleen jo pois myydyt kirjat.

Itse heräsin jo varhan. Täyttyy joka aamu tarkistaa, että esikoinen on hereillä. Hänen työaamunsa alkaa jo klo:6. On suuri onni, että hän sai kesäksi ja alkusyksyksi töitä. Olen niin ylpeä hänestä. Ja juu kyllä hän on aina hereillä ;)

Nuorimmainenkin sai töitä kesän urheiluleirinvetäjänä. Muutaman päivän pesti. Hyvä niin. Tai on hän nytkin töissä ;) Lupautui chili- ja tomaatintaimien vahdiksi tuttaville. Käy joka aamu avaamassa kasvihuoneen ikkunat ja poistaa harsot tomaateilta. Ja illalla toisn päin. Upeaa sitoutuneisuutta havaisen nuoressa miehessä. viikonloppunakin heräsi ihan itse ja porhalsi hommiinsa.

Itsellä ei jäänyt murhe pyörimään päähän, vaikka eilen tuntui ettei mikään huvita. Tänään heräsin intoa täynnä ja uudet suunnitelmat juhlia varten on tehty. Nyt on aikaa vaikka mihin. Toki valehtelematta talvinen juhla asettaa järjetelyille haasteita. Mutta minä en olisi minä, jos en niihin tarttuisi ja asiat päässäni järjestäisi.

Kieltämättä kevätjuhlat olisivat olleet aivan ihanat ja klassikko. Kerkesin jotakin kivaa niitä varten jo hankkia. By Piakselta mekot tilata, mustan ja valkoisen. Mutta käyttöön sitten vaan kaikki hankinnat. Kesäiset Greengaten servetit ja kakkujalat myöskin <3

Tänään lähdetään etsimään ikkunanpokia puolikkaaseen kasvihuoneeseen.
 Projektit elämässä seuraavat toisiaan.
Elämä kantaa ja asiat aina järjetyvät.
 Tavalla tai toisella, sanoisi ystäväni.

Onnea vaan kaikille kevään valkolakin saavuttaneille ja ihania juhlia teille <3

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.