maanantai 11. huhtikuuta 2016

Joogaretriitti, sisäistä timanttia hiomassa







Lauantain vietin ystävien kanssa  paikallisen joogasalin järjestämässä timanttiretriitissä.
Ohjaajina oli lifecoach ja joogaopettaja. Päivään kuului myös salin raakaruoka kahvilan lounas ja kahvi raakakakulla.

Päivän teema oli sisäinen timantti. tai sen hionta loistoonsa.
Aamu alkoi teellä ja porkkana-inkiväärismoothiella ja alkusanoilla.

Sen jälkeen aloitettiin 90 minuutin flow-joogaosuus. Aurinko paistoi ihanaan joogasaaliin ja tunnelma oli leppoisan hyväntuulinen.

Joogan jälkeen aloitettiin miettimään sisäiseen hyvinvointiin  ja sen ulosnäkymiseen liittyviä asioita. Tehtiin tehtäviä yhdessä sekä itsekseen. Tehtiin myös porrasharjoite kohti omaa tavoitetta.

Ruokana oli BuddhaBowl ja olikin iso lautasellinen raakaruokaa.

Kotitehtäväksi saatiin kiitollisuuspäiväkirja. Joka ilta pitää miettiä yksi asia josta on kiitollinen elämässään ja nukahtaa siihen ajatukseen.

Kahvin ja sitruunaraakakakkupalasten sekä tauon jälkeen jatkettiin rentoa Yinjoogaa 90 minuuttia ja ennen päivän päätöstä vielä ohjaajat vetivät asiat yhteen ja saatiin antaa palautetta.

Tämä oli päivän ohjaajille heidän unelmansa täyttyminen eli yhdistivät osaamisensa ja toteuttivat päivänsä yhdessä. Siitä kiitollisena <3  Ammennan vielä monta kertaa päivän aikan itselle syntyneitä ajatuksia ja oivalluksia. Jotkut niistä tuli myös ohi ohjelman :)

Päivä oli mukavan leppoisa ja naurua riitti.


Tänä keväänä on vielä tiedossa kundaliinijoogakurssi :) naapuri kaupungissa.

" Kundaliinijoogatunti koostuu hathajoogan asentojen tyyppisistä dynaamisemmista liikesarjoista (kriya), hengitysmenetelmistä(pranayama), rentoutuksesta sekä musiikista, meditaatiosta ja mantroista. Menetelmä on lempeä, vaikka sykettä nostattavia liikesarjojakin löytyy. Harjoituksia tehdään omaan tahtiin ja usein silmät kiinni, omaan olotilaan keskittyen."

namaste
Mari




 Kuva pinterestistä lainattu

Kuva pinterestistä lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.