tiistai 26. huhtikuuta 2016

Mitä meillä tänään syötäisiin?





Vanha kunnon makkarakastike.
Sitä meillä tehtiin maanantaina.

Makkarakastike Hk:n sinisestälenkistä sekä keitetyt puikulaperunat. Etikkapunajuuri sekä suolakurkku lisukkeilla.
Tuiki tavallista kotiruokaa.
Tämä ruoka ei käy ruokaremonttiini. Mutta tässä sairastamisessa on se juttu, kun joku tekee ruokaa sitä syödään, koko porukka. Minä alan olla tervein porukasta, mutta selkäkipu ei anna pitkään seisoa ruuanlaitossa. Yhden pöperön taktiikalla mentiin.



Makkarakastike

Hk:n sininen lenkki
vehnäjauhoja
lihaliemikuutio
vettä

Paloittele lenkki ja paista hetki pannulla lenkinpaloja. Tee ruskeakastike ja lisää makkarapalat siihen.
Tilkka ketsuppia sekaan mausteeksi.

Keitä puikulaperunat ja lisukkeeksi etikkapunajuuria ja suolakurkkua.





Kotoilu jatkuu vielä. Olen jo terveempi, mutta kurkkukipu ei hellitä ja ääni on kuin maanalta. Sain tänään antibioottikuurin. Mutta  myös lääkärinmääräyksen aloittamaan liikkumisen kevyesti selkää kuntouttamaan. Myös ulkona lenkit voi varovaisesti aloittaa. Tarkoituksena päästä työkuntoiseksi.
Toivotaan, että nyt oikeasti oireet häipyvät ja normi elämä voi alkaa. Olen ihan väsynyt sairastamaan. Mutta silti edelleen kiitollisena, ettei tämä ole mikään vakava sairaus ja tästä toipuu kyllä.Vaikka hitaammin tällä kertaa.

Mari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.