tiistai 12. huhtikuuta 2016

Lupa unelmoida, mielen vaellella...




Muistan lapsuudessa ja nuoruudessa unelmoineeni paljon. Oli mukava kellahtaa omaan sänkyyn, nurmikolle tai maata saunanlauteilla omien ajatuksien kanssa.

Tuli lapset ja pikkulapsien kanssa kiireinen arki. Unelmointi sai jäädä, ei ennättänyt eikä väsyneet aivot tuottaneet mitään mukavaa pohdittavaa. Ne tahtoi aina tilaisuuden tullen nukkumaan :)

Viime vuosina unelmointi on palannut elämääni. Ihana on taas maata tai pötkötellä miettiä kaikkea kivaa.
Eikä todellakaan mikään pidättele mielikuvitustani.

Viikonlopun joogaretriitissä pohdittiin myös unelmointia. Ihminen joka ei unelmoi on tavallaan hieman tyhjä. Mieli ei askartele unelmissa eikä haaveissa.
Haaveilua voi ja kannattaa opetella. Harjoitella kuten mindfulnesstehtäviä yleensä. Tai meditointia.

Haaveile suurta, haaveile pientä. Nauti haaveilun poluista. Ei tarvitse miettiä rahaa, ei vapaata tahi mihin rohkeus riittäisi.

Maailma ja mielikuvitus on avoinna. Osa haaveista toteutuu osa ei, osa unelmista voi tulla arjentasolle ja mahdollistua jollain tavoin.
Itsekkin voi miettiä mihin haluaisi haaveilla tähdätä. Tehdä itselleen polut tai portaat kohti haavetta.

On arjen pieniähaaveita ja elämää suurempia haaveita. Halutko toteuttaa ne?

Sitten on vain ihanaa päiväunelmointia jonka ei ole edes tarkoitus toteutua. Kuljetella mieltä pumpulinkeveänä mindfulness harjoituksen kaltaisena.





Tämän hetkinen toteutuksen alla oleva haave on löytää oikea sinisävy keittiön pöytään. Pöydän värin haave lähti aamupala-kirjan kannen sinisestä pöydästä. Sävyn valinta onkin sitten vaikeampi juttu.





Alla oleva kuva on sitä suurta unelmaa. Sinistä taivasta ,vihreää merta ja joogaloma Aruballa, Rachel Branthenin ja heidän eläinten  ;) Penny The Goat ja Ringo the Ringon seurassa.

Tämän kaltainen "unelma" on toteutettavissa kesällä Saimaallakin. Subjoogat alkavat myös meidän salilla. No niin kuten huomaatte. Jotkut haaveet saattavat toteutua tavalla tai toisella :D Lucky me.

Pieni pala haavetta... vinkkinä teille. Yoga Girl eli Rachel piti tänään ilmaisen 30minuuttisen  Flow aamujoogan Aruban kodistaan facebook-sivunsa kautta. Meillä se näkyi iltapäivällä.
Jooga on hänen sivulta katsottavissa.

Haaveilkaa, unelmoikaa, antakaa mielelle vapaus. Ruokkikaa sitä mukavilla ajatuksilla.


If you wants to know where your hearts is, look where your mind goes when it wonders.

Mari


Alla oleva kuva lainattu Yoga Girlin fb-sivulta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.