keskiviikko 26. elokuuta 2015

Sesonki herkkua, vaniljainen -punaherukkapiiras






Vaniljainen -punaherukkapiirakka
pohja:
1 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
125 g voisulaa
1 dl vaniljajugurttia
1 muna
täyte:
1 muna
2 dl vaniljajugurttia
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle: 2-3 dl punaherukkaa

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää joukkoon voisula, jugurtti ja muna. Sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.
Levitä taikina voideltuun vuokaan ( n. 24 - 26 cm). Sekoita täytteen aineet ja levitä ne taikinan päälle. Ripottele pinnalle marjat.
Paista piirasta 200 asteen lämmössä n. 30 min.


Joka syksyinen sesonkiherkku vaniljainen -punaherukkapiirakka. Meillä tykätään sen vuoksi ettei punaherukat siinä maistu kirpeille :)







Talon etupuolen kuistilla on meidän vanhat pelargoniat hulppeassa kukassa.
Vaalenanpunaisessa Mårbackassa on sitä jotain.
Aivan ihana :)

Illat on liian lyhyitä ja nukkumaankin pitäisi ennättää ajoissa.

Mari
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.