lauantai 1. elokuuta 2015

Revittyä leipää pulledporkilla






Hyvää elokuun ensimmäistä päivää.
Lyhtykausi on alkanut ja nautitaan tunnelmasta.
Mutta muistakaa turvallisuus. Ei kynttilöitä eikä lyhtyjä jätetä yksin palamaan.


Viikolla tuli mieleen tälläinen revittyleipä.
Tein sen valmiista pulletpork lihasta.


Revittyleipä

ranskanleipä
pulletpork lihaa, kinkkua, meetvurstia tai mitä vaan
valkosipulituorejuusto
juustoraastetta

Ranskanleipä viipaloidaan, mutta ei leikata kokonaan irti. Jätetään viipaleet kiinni leivänpohjaan.
Voidellaan leipienvälit tuorejuustolla, laitetaan väliin täytteet ja juustoraastetta päälle.
 Laitetaan uuniin n.180 astetta ja pidetään niin kauan, että juusto on sulanut ja saanut kauniin pinnan.

Itse nautin leivän lakritsiteen kera.

Mari


.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.