lauantai 1. elokuuta 2015
Revittyä leipää pulledporkilla
Hyvää elokuun ensimmäistä päivää.
Lyhtykausi on alkanut ja nautitaan tunnelmasta.
Mutta muistakaa turvallisuus. Ei kynttilöitä eikä lyhtyjä jätetä yksin palamaan.
Viikolla tuli mieleen tälläinen revittyleipä.
Tein sen valmiista pulletpork lihasta.
Revittyleipä
ranskanleipä
pulletpork lihaa, kinkkua, meetvurstia tai mitä vaan
valkosipulituorejuusto
juustoraastetta
Ranskanleipä viipaloidaan, mutta ei leikata kokonaan irti. Jätetään viipaleet kiinni leivänpohjaan.
Voidellaan leipienvälit tuorejuustolla, laitetaan väliin täytteet ja juustoraastetta päälle.
Laitetaan uuniin n.180 astetta ja pidetään niin kauan, että juusto on sulanut ja saanut kauniin pinnan.
Itse nautin leivän lakritsiteen kera.
Mari
.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.