torstai 20. elokuuta 2015

punasipulia limemarinaadissa







Viime perjantain ystävien mökillä olosta poiki tämä himotus.Lime marinoidut punasipulit.
En ottanut juuri" sitä "ohjetta talteen vaan ajattelin googlesta löytyvät ohjetta.
Saa nähdä maistuuko samalle herkulle. Jos ei, pitää pyytää ystävän ohje.



Lime marinoidut punasipulit

2 pientä punasipulia
1 dl valkoviinietikkaa
3 rkl limenmehua
1 rkl sokeria
½ tl suolaa
1 dl öljyä

1. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Laita ne kulhoon. Kiehauta kattilassa etikka, sokeri ja suola. Kaada kuuma liemi sipulien päälle. Anna maustua noin 5 minuuttia.



2 . Lisää joukkoon öljy. Anna sipulin tekeytyä noin tunti. Marinointi poistaa sipulin kirpeyttä ja jalostaa maun salaattiin sopivaksi.



Marttojen slogan "Elämä on parasta itse tehtynä" osuu ja uppoaa minuun.
Tänään tuli muuten Marttojen vuosimaksu. Vihdoinkin sain aikaiseksi liittyä paikallisiin  Marttoihin.
Odotan kaikkea kivaa, mitä tästä seuraa.

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.