sunnuntai 9. elokuuta 2015

Oispa aina sunnuntaifiilis














Sunnuntaifiilis... helppoa olemista, rentoilua ja suloisia tunnelmia. Aurinkoinen päivä ja hieman elpymistä edellisen illan valvomisesta ja kemmakoinnista.

Siskoni kanssa oltiin sovittu iltapäivälle heidän kesäloma vierailu meille. Eilen vielä ajattelin, aamulla paistavani tarjoiltavat...mutta väsymys painoi kovasti ja aamu ei meinannut käynnistyä :)

Aamuyöstä kotiuduttiin Puumalan kemmakoista. Happoradio ja Maija Vilkumat olivat upeat lavalla.
Illalla tavattiin ystäviä Sahanlahdessa, jossa olivat veneellä. Syötiin herkullinen lohiannos ja hengailtiin kavereiden veneellä. Illalla ajettiin omalla autolla sitten Puumalaan ja yötä myöten kotiin. Tietäähän sen mitä valvomisesta seuraa...löysäilyä seuraavana päivänä.

Kiitin aamulla viisauttani, kun olin Litukasta ostanut varmuuden vuoksi tarjottaavaa. Pullanpaisto ei tullut aamulla mieleenkään.

Sisko oli tehnyt sementtivalujaan ja meille kotiutui ihana äidin pitsiliinasta tehty juttu.
Sitä pitää suojella kuin perintökaluja. Onhan siinä alla äidin tekemä liina.

Taas kohtaa saman haikeuden siskon lähtiessä. Välillä tuntuu niin vaikealle asuan omien läheisten kanssa eri paikkakunnalla. Kenellä on toisin, arvostakaa sitä arkipäiväsitä mahdollisuutta olla keskenänne tekemisissä.

Ensimmäisessä kuvassa on uudet lyhdyt patiolle. Olin miettinyt sellaisia "lanpunkanta lapppuja.
tälläiset
Mutta nähdessäni nuo Annen puutarhassa, ajattelin noiden käyvän hyvin tuohon. Hieman hipelöin kyllä led-valoja jotka oli kauniit sudenkorennot. Nuo ostin Citymarketista ja toisen kuvan lyhty on myös sieltä.

Kohta maaten, silmät lupsaa jo...

Mari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.