Mustikkakiisseli
5-6 dl mustikoita
8 dl vettä
1½ dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
pinnalle: sokeria
Ohjeet
Laita vesi, sokeri ja mustikat
kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä
Sekoita perunajauhot kylmään veteen (
1 dl ) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle
ja anna kiisselin pulpahtaa.
Älä keitä.
Kaada valmis kiisseli
tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria.
Lisukkeeksi kermavaahtoa ja mustikoita pinnalle.
Voi, että olikin hyvää.
Metsät pullistelevat mustikoista.
Tee itsellesi mindfulnessharjoitus. Mene metsään ja kerää mustikoita.
Mieli hiljenee ja keräät samalla voimia tulevaan arkeen.
Mari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.