maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mustikkakiisseliä kermavaahdolla






        Mustikkakiisseli

          5-6 dl mustikoita
8 dl vettä
1½ dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
pinnalle: sokeria
Ohjeet
Laita vesi, sokeri ja mustikat kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä
Sekoita perunajauhot kylmään veteen ( 1 dl ) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa.
Älä keitä.
Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria.


Lisukkeeksi kermavaahtoa ja mustikoita pinnalle.
Voi, että olikin hyvää. 

Metsät pullistelevat mustikoista. 
Tee itsellesi mindfulnessharjoitus. Mene metsään ja kerää mustikoita. 
Mieli hiljenee ja keräät samalla voimia tulevaan arkeen.

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.