lauantai 30. heinäkuuta 2016

Sinulle lupautuneena








...  kahdenkymmenenyhden vuoden ajan.

kun kuvasin sormuksiamme, niin Aviomies katsoi vanhaa korttia ja sanoikin sen olevan isovanhempiensa kihlajaisonnittelukortti.

 Sillä onniteltiin heitä kultakahleistanne  <3 Voihan suloisuus ja tämä kortti nousi heti arvoon arvaamattomaan.

Kihlajaiset ovat lupaus avioliitosta. 21vuotta sitten lupasimme mennä naimisiin toistemme kanssa. Marraskuussa samana vuonna meidät vihittiin.

Yhä vaan yhdessä. Kaksi niin monessa suhteessa erilaista ihmistä.
 Monta on vaihetta yhdessä elämisessä ollut. Mikä meitä on liittänyt toisiimme, on vahva sitoutuneisuus.niin toisiimme kuin perheeseemme. Se ajatus on yhteinen.
Paljon käytännönasioiden yhtenäisyyksiä tai sitten ne ovat yhteenkasvamista.

Myös molempien ymmärrys siitä, ettei aina mene hyvin, mutta tilanteet suhteessa muuttuvat. On voinut rauhassa välillä olla huonossa parisuhteessa. Ilman, että on tarvinnut pelätä eroa. Aina ei ole jaksanut toista, kun on oman kasvunsa kanssa kipuillut.

Välillä rakastetaan ja välillä vähemmän. Sitten taas rakastetaan vielä enemmän.

Aina sinun, aina minun, aina meidän.






"Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once - Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.

ever thine
ever mine
ever ours"

 "Love letters of Great Men" 
Beethovenin rakkauskirje tuntemattomalle rakkaudelleen.

Näihin tunnelmiin <3

Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.