maanantai 6. huhtikuuta 2015

Fiestasalaatti






Se on sitten loman ja vapaiden viimeinen päivä.
Päivä vierähti ihan itse edestään. Tai ei nyt ihan.
Aamu alkoi hieronnassa ja päivällä tuhottiin ystävien luona kakunrippeet. Suolasena tarjolla oli hyvää tonnikalasalaattia ja hapankorppua kylmäsavulohella. Oi nam.

Meinasin olla itse tekemättä ollenkaan ruokaa tänään. Aviomies lupasi hoitaa poikien ruokinnan. Jauhelihakastiketta ja perunoita. Listalta siis.

Pääsiäisenä (tai muina isompina juhlina) täällä on ollut yleensä parin tunnin Zumbamaraton ja niin tänäänkin. Kertaakan ei tarvinnut kelloa tuijotella ei nimittäin ollut noiden vetäjien kanssa tylsää.
Zumbasta saunaan jo alkuillasta. Kuitenkin peruin päätöksen olla tekemättä ruokaa.
Väänsin itselleni ...

Fiestasalaatin johon löytyi tänään tälläiset tarpeet

Jauhelihaa
baby pinaattia
salaattisekoitusta
terttutomaattia
kurkkua
punasipulia
taco-lastuja
salsa-kastiketta

Salaattiin käy vaikka mitkä tähteet.

Eikä päivä mennyt ilma leivontaakaan. kahdensan aikaan silmät painuivat kiinni ja ajattelin ,että kerrankin olisin jo yhdeksältä nukkumassa. Kun yhtä äkkiä muistin. Piti leipoa töihin lomanloppumisen kunniaksi. Olin kyllä päivällåä asian muistanut ja päättänyt tehdä" maailman parasta banaanikakkua."
 Ohjeen löydät tästä blogista.

Tuosta teillekkin tahtia viikon alkuun.

https://www.youtube.com/watch?v=vgcthaBc0O8

Mari
p.s kermalla ja voillahan tulee kaikesta todella hyvä. Tämän kakun "todella hyvää"-pisteet nousivat kovasti koska vetäsisn siihen 100g liikaa voita .Hohhoijaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.