perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mutti soosia pastalle















Hei vaan.
 Kipeänä tai ei, ruokaa on tehtävä.

Tänään  kotoa löytyi ainekset Henry Alenin tomaattikastikkeelle, Mutti soosille.
Olin joku aika sitten päättänyt, että teen nämä  ruokamaailman netin villitykset yksitoisensa jälkeen. Sitä mukaan, kun ne muistuu mieleen. Mutti soosia oli jonkun aikaa pohtinut ja tänään sen toteutin. Soossi valmistetaan hitaasti kypsyttämällä,  jotta maut tulevat paremmin esille ja tämän päivän hitaasti käyvälle sehän sopii.

Ohje on  Liemessä- ruokablogista.
Mutti soosi



Kuva meidän eteisen pyöreästä ikkunasta.

Hyvää viikonlopun aloitusta.

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.