torstai 9. huhtikuuta 2015

Torstain yllätys, selfmade bratwurst






Valokuvauskurssilta tullessa ystäväni sanoi ,että ajetaan heidän kautta. Hänen Aviomies oli valmistanut itse makkaroita. Makkaramassassa oli Sotkamossa palvattua possua(tärkeä aines osa ,oli miehen kotikonnuilta), lammasta, valkosipulia, pippuria...makkarat oli keitetty sipulivedessä.
Ihan pakko oli paistaa makkarat iltapalaksi.
Melkein pyhäinhäväistys oli, ettei talosta löytynyt palanpainikkeeksi olutta.
Avasin Iloisen Pässin Maalaispuodista ostamani SÖR-omenasiiderin.
Voi mitä herkkua oli nämä makkarat.
Jollakin meidän tekemällä ruualla pitää korvata tämä kokemus ystävän miehelle.
Nyt kun keksis, että millä.

Itse paistelin tänään valmiita Dallaspullia saunakahvin kanssa.
Hyvää yötä!
Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.