maanantai 21. syyskuuta 2015

Mummolan kaalikääryleet







Tämä oli ruoka jonka halusin opetella tekemään. Kuten muistakin itselleni asettamista ruuan opettelu haasteista olen oppinut, että ei juuri mikään vaadi muuta kuin kiinnostuksen ja hitusen aikaa.
Kaalikääryleet valmistuivat nopeasti käsissä, alustaviin hommiin meni kaalinkeiton, riisin-ohran laiton sekä jauhelihan paiston verran aikaa. Käytin riisin asemasta seosta jossa on riisi-ohraa. Kaalikääryleet muhivat uunissa n.puolitoista tuntia.

Laitan alle linkin josta löytyy hyvä ohje.

mummolan-kaalikaaryleet

Sunnuntai meni liikkuessa ja ruuanlaitossa. Piipahdin myös  "maalaismarkinoilla" josta saaliiksi sain puolukoita survokseen sekä luumuja liköriin. Niistä sitten myöhemmin.

Pitkän lenkin kipeyttämät lihakset sai suloisen rentoutuneisuuden tunteen YINjoogassa. Käsittämättömän rentoutunut ja hyvä olo valtaa kehon tämän tunnin aikana. Lämmin joogasali, pehmeä ohjaajan ääni, hämäryys ja kynttilän valo meinasivatat viedä tämän ihmisen ihan uneen ja nirvanaan ainakin. Ihana tunti. Suositan tätä tuntia mitä lämpimimmin. Tunnin jälkeen olisin voinut kävellä suoraan nukkumaan.
Mutta kaalikääryleet odottivat perunamuussin ja puolukkasurvoksen kera.
Ja sen päälle sauna.

Vielä viikko ja sitten on loma :)

Mari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja pikku viesti olisi mukavaa.